Juho Leppänen

Kaikki ravitsemustiede ja -valistus on välittömästi lakkautettava

Kuten kaikki tiedämme, suomalainen holhousvaltio on inhimilllisen kehityksen korkein aste. Mitään parempaa ei voi missään muualla olla ja koko muu maailma pitää käännyttää suomalaisiksi.

Siihen, että suomalaiset syövät edelleen väärin, ei tietenkään vaikuta se, että ihmiset eivät tietäisi miten "pitäisi" syödä, mutta he eivät vain välitä siitä. Ei. Syynä on se, että veronmaksajat eivät vieläkään ole käyttäneet tarpeeksi rahojaan valistukseen.

Miten Välimeren vanhat sivistyskansat ovat voineetkaan pärjätä ilman suomalaisia ruokavalistajia!

Suomalaiset ravitsemusterapeutit ovat kertoneet, että meidän kaikkien pitää syödä raskas aamiainen ja vähän illalla.

Italiassa, tuossa Danten ja Leonardo Da Vincin, Verdin ja Michelangelon maassa, on vuosituhansien ajan syöty kevyt aamiainen ja pääateria myöhään illalla. Mitä sivistymättömiä raukkapahoja!

Miten oli mahdollista, että espanjalaiset loivat valtavan maailmanvallan Uudessa Maailmassa, vaikka eivät tienneet mitään suomalaisista ruokasuosituksista?

Kreikassa kiinnitän huomiota siihen, miten iloisesti kaikki sukupolvet istuvat saman illallispöydän ääressä. Suomalainenhan tietää, että jokaisen pitäisi ahdistuneesti laskea kaloreita ja punnita vaa’alla että suositukset tulevat täyteen.

Maitoa noissa maissa juovat vain lapset. Mutta selvää on, että suomalaisilla ravitsemusvalistajilla ei ole mitään kytkyjä MTK:n.

Palkataan äkkiä lisää viisastelijoita ja lähetetään heidän Välimeren maihin kehitysapuna.

Tai sitten toinen vaihtoehto: lakataan puhumasta ahdistavasta kalorien ja grammojen laskemisesta. Ryhdytään puhumaan ruoan nautinnosta, ilosta ja estetiikasta. Ja ruoasta kulttuurina.

Jospa tuntisimme iloa syyllisyyden sijasta?

Ja lopetetaan kaikki valtion terveyskampanjat ja säästetään nekin rahat.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

Toimituksen poiminnat